US Dollar
 Euro
 GB Pound
 Australian Dollar
 Svenska Kronor

www.transporthelsingborg.se
 


Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & ReturFraktpolicy

Fraktinformation
Beställningar levereras måndag till fredag ​​mellan 09:00 och 17:00. Eftersom varje order är unik varierar fraktkostnaden beroende på storlek, vikt och destination för dina valda artiklar. För de sista minuten inköp, är Express leverans tillgänglig för de flesta destinationer och samma dag leverans erbjuds i vissa städer.

Beroende på din plats erbjuder vi även ett fast fraktkostnad för order över följande tröskelvärden: 100 GBP, 150 USD, 140 EUR, 215 AUD, 200 CAD, 10000 RUB, 18000 JPY, 970 CNY, 180000 KRW, 215 SGD, 150 CHF, 2500 MXN, 1200 HKD och 580 BRL.

Det innebär att du kan köpa flera stycken från flera platser för en fraktkostnad. Beloppet för Flat Shipping Fee är baserat på lägsta pris fraktalternativet tillgängligt för varan i din beställning, som reser längst ut för att nå dig.

Alla relevanta leveransalternativ som finns tillgängliga för din beställning och till din destination visas vid kassan.

Frakttider:

DHL EXPRESS: De flesta av Europa och USA: leverans inom 2-4 dagar Övriga världen: leverans inom 3-7 dagar

UPS STANDARD: Endast tillgänglig inom Europa: Leverans inom 5-7 dagar

UPS EXPRESS SAVER: De flesta av Europa och USA: leverans inom 2-4 dagar Övriga världen: leverans inom 3-7 dagar

Tänk på att våra frakttider ska användas som en guide och baseras på tidpunkten för leverans. Farfetch kan inte ta ansvar för förseningar av tullklarering eller misslyckat betalningsgodkännande, men vi försöker minimera eventuella förseningar.

RETURNERAR POLITIK

Returnerade poster måste överensstämma med vår avkastningspolitik:

Föremål måste returneras oskadade, oskadade och oanvända, med alla taggar bifogade och originalförpackningen inkluderad.

Skodon och tillbehör måste returneras med original märkesboxar och dammsugarpåsar, där de finns och placeras i en skyddande ytterlåda för frakt.

När du försöker på skodon, var försiktig så att du inte markerar sålarna eller skador på skoplådan.

Om ett objekt har en Farfetch-säkerhets tagg eller en märkningslabel bifogad, måste den returneras med taggen i sin ursprungliga position.

Skönhets- och kosmetiska produkter måste återlämnas oöppnade och oanvända, med förseglingen av förpackningar som fortfarande är intakta.

Hosiery, underkläder och badbyxor måste returneras med bifogade hygienförseglingar och i oöppnad och oskadad produktförpackning, där så är tillämpligt.

Underkläder och badkläder får endast provas på dina egna underkläder. Vi accepterar inte några avkastningar som har använts eller är smutsiga.

Var försiktig när du försöker köpa dina inköp och returnera dem i samma skick som du fått dem. Eventuella avkastningar som inte uppfyller vår policy accepteras inte.Återbetalningar

När din retur har mottagits och godkänts av vår partner, kommer din återbetalning att slutföras via den ursprungliga betalningsmetoden, exklusive fraktkostnaderna. Vi håller dig uppdaterad varje steg på vägen. Du kan följa returpaketet hos vår operatör med spårningsnumret på Returlabel, eller du kan kontrollera statusen i Mitt konto under Order och Returer.

Om du väljer, kan vi utfärda ditt bidrag som Farfetch-kredit. Beloppet kommer enkelt att göra vid utcheckningen nästa gång du handlar hos oss. Felaktiga saker

Det är vårt mål att varje objekt kommer i gott skick och vi hoppas att du alltid är glad över ditt köp. Om du får ett föremål i ett felaktigt eller skadat skick, eller om det inte passar helt på beskrivningen på webbplatsen, vänligen informera kundtjänst så snart som möjligt. Där det är möjligt kommer vi att ordna en ny ersättning som skickas till dig eller en retur för fullständig återbetalning av den defekta produkten.

tillbaka
kläder online dam billiga skor online billiga väskor dam snygga klänningar stövlar dam sneakers dam

Copyright © 2020 www.transporthelsingborg.se. All Rights Reserved