shadow
  • Tonys Budbil är din budfirma i Helsingborg

Hitta ditt närmaste kontor

Välj ditt närmaste kontor:

Malmö, ring:

040-12 38 00

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Helsingborg, ring:

042-610 11 00

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Landskrona, ring:

0418-190 19

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Övriga Skåne, ring:

042-610 11 00

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Shadow

Om Tonys Budbil

Välkommen till Tonys Budbil! Vi kör ut till hela Europa om så behövs, men för att alltid ha en nära lokal profil är vår verksamhet är fördelad över huvudkontoret i Helsingborg samt över filialerna i Malmö och Landskrona. Sedan starten 1987 har vi växt in i vår kostym rejält, och har idag omkring 50 anställda som ser till att vi omsätter lite drygt 30 miljoner kronor om året. Med det sagt är vi i dagsläget en given aktör på marknaden för den som behöver en kvalitativ och kompetent budservice från ett folkkärt Skåneföretag.

I Helsingborg kan du hitta det huvudkontor som tillhör Tonys Budbil AB, men det går även att finna filialer i både Malmö och Landskrona. Vi är ett transportföretag, och större delen av vår firma består av budbilar och lastbilar.

Oavsett om du vill skicka iväg ett litet kuvert till grannstaden eller en stor pall med gods till grannlandet, så är vi firman för er. Vi hjälper både dig som privatperson och er som företag. Ingen uppgift är för liten för våra bilar och vår personal.

Under tiden som ditt gods befinner sig på vägen så är det självklart försäkrat med alla gällande försäkringar. Du skall känna dig trygg när du anlitar oss.

Vi på Tonys Budbil har också möjlighet att erbjuda er en del annat. Hos oss kan ni finna en uppställningsplats där ni gärna får hyra in både lastbilar, husvagnar och vanliga bilar. Självklart är platsen både inhägnad och låst. Även här täcker gällande försäkringar minsta lilla olycka.

Vi vill också ha möjlighet att hjälpa er med er rekrytering, och hyr därför ut personal inom ett flertal yrkeskategorier, både för längre och kortare uppdrag. Här finner ni bland annat chaufförer, truckförare, lagerpersonal, terminalarbetare med mera.

För med information om oss hos Tonys Budbil är ni välkomna att kontakta oss redan idag. Vi kör på ett ögonblicks varsel, och vi har öppet dygnet runt.

Välkommen in till oss på Tonys Budbil med din förfrågan - ingen last är för stor eller för liten!

Transportera eller skicka gods till eller från Helsingborg?

Kontakta Tonys Budbil