shadow
  • Tonys Budbil i Helsingborg

Hitta närmaste åkeri

Välj ditt närmaste kontor:

Malmö, ring:

040-12 38 00

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Helsingborg, ring:

042-610 11 00

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Landskrona, ring:

0418-190 19

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Övriga Skåne, ring:

042-610 11 00

Om vår växel ligger nere var god ring 0709-76 88 81

Shadow

Åkeri Helsingborg

Ett signum för ett bra åkeri i Helsingborg är att företaget har en stabil vagnpark och utbildad personal. Det råder knappast något tvivel om att Tonys Budbil är det alternativ som har båda dessa komponenter – och ännu mer därtill. Sedan över 30 år har vi arbetat med transporter av styckesgods och varor lokalt i Helsingborg och över hela Skåne. Under alla verksamhetsår har vår personal legat i fokus när det gäller områden som kompetensutveckling och kundvård. Vi utför inte bara professionella och felfria leveranser, vi vårdar våra kundrelationer så att nästa jobb vi gör åt kunden bara blir bättre.

Ett åkeri i Helsingborg med specialistkompetenser

 Många gånger får vi förfrågningar om kyl- och frystransporter samt transport av farligt gods. Vi arbetar sedan länge med många industriföretag från Helsingborg och Skåneregionen som samtliga ställer höga krav på kvalitetsleveranser av alla former av gods. Självfallet är våra lastbilar fullt utrustade för hanteringen av kyl- och frysvaror samtidigt som vår duktiga personal har full certifiering inom bland annat ADR. Skall man kalla sig för ett kvalitetsföretag inom åkeribranschen måste man ha både erfarenhet och utbildning. Vi är ett åkeri i Helsingborg med specialistkunskaper som alltid kommer sträva efter en ännu högre kunskap inom vårt område. Vi vet att det är vägen mot det bästa resultatet för kunden i slutändan.

  • Punktliga
  • Pålitliga
  • Engagerade

Det värsta som kan hända för ett industriföretag är försenade leveranser. Vår främsta uppgift som åkeriföretag är just att se till att varor och gods möter kundernas leveranskrav tidsmässigt. Samtidigt måste vi se till att inget händer under resans gång. Ingenting får skadas eller förstöras och beroende vad det handlar om för gods måste vi alltid se till att varorna får den säkerhet och omsorg som de förtjänar. Hos oss går ingenting fel, men vi vill alltid kunna ge garantin att kunden skall bli kompenserad om något händer. Det är därför vi självfallet alltid är försäkrade i alla lägen.

Ett åkeri i Helsingborg med humana priser och kvalitet

Det är hög aktivitet i Helsingborg för närvarande. Fler aktörer inom åkeribranschen strömmar in medan några med kortsiktigare marknadsstrategier ofta försvinner. Priset är en aspekt som sätter press på många företag när det gäller kundanskaffningen. Sätter man ett för lågt pris kanske man lockar kunder kortsiktigt. Samtidigt har det visat sig att detta går ut över kvalitet i långa loppet. Vår filosofi är ”humana priser och kvalitet”. Vi tycker inte det skall behöva kosta skjortan med transport, samtidigt som måsta man alltid kunna leverera kvalitet i tjänsteled.

 

Vi är ett åkeri i Helsingborg som har lyckats väl med att kombinera pris i förhållande till den fina kvalitet vi levererar. Hör av dig till oss så får du veta mer om våra tjänster och priser.

Transportera eller skicka gods till eller från Helsingborg?

Kontakta Tonys Budbil